ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ψηφιακή βιβλιοθήκη του λογοτεχνικού περιοδικού: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς»

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Share This



ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ

Αγαπητοί αναγνώστες και διαγωνιζόμενοι,

Έφτασε επιτέλους η στιγμή της έκδοσης του πρώτου τόμου της σειράς των συλλεκτικών τόμων του «1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας Κέφαλος». Ξεκινάμε, λοιπόν, με την έκδοση του: «Συλλεκτικού Τόμου Δοκιμίων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πεζογραφίας Κέφαλος». Στον εν λόγω τόμο δημοσιεύονται όλα τα δοκίμια που διακρίθηκαν στην κατηγορία:  «Ενηλίκων 31 ετών και άνω».
Ο «1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πεζογραφίας Κέφαλος» του ομώνυμου λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», διήρκησε από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019 και έλαβε 452 συμμετοχές. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2019 στην «Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών», στην οποία απονεμήθηκαν τα: βραβεία, οι έπαινοι, οι τιμητικές διακρίσεις και οι τιμητικοί έπαινοι στους διαγωνιζόμενους, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν αφιερώματα για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και τον Κωνσταντίνο Καβάφη, από τις συνεργάτιδες του περιοδικού μας: Δρ. Σοφία Σκλείδα και τη Νίκη Σκουτέρη αντίστοιχα. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής ενηλίκων 31 ετών και άνω για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: τη Σοφία Ατσαλή, τη Νικολέτα Ζαμπάκη, τη Νατάσσα Θάνου, τον Ιωάννη Κορρέ, την Τζωρτζίνα Κουριαντάκη, τον Τάσο Μιχαηλίδη, τον Μιλτιάδη Ντόβα και την Εύα Πετροπούλου-Λιανού. 
Τέλος, εκ μέρους της εκδοτικής ομάδας του λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είτε διακρίθηκαν είτε όχι, για τη συμμετοχή τους στον πρώτο διαγωνισμό πεζογραφίας που διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό μας. Ευχόμαστε καλή ανάγνωση!

Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης Λογοτεχνικού Περιοδικού «Κέφαλος»,
Εφημερίδας «Λογοτεχνικό Βήμα»
& Εφημερίδας «Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου»-
Αντιπρόεδρος «Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
& Καλλιτεχνών»
Φιλόλογος-Δημοσιογράφος-Λογοτέχνης
Αθήνα, 7 Μαΐου 2020


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages